Ekonomi

Seyhan Belediye Başkanı: Bayramlar birlik ve beraberliği artırır

Akif Kemal Akay

Seyhan Belediye Başkanı

Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Ulu Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler nedeniyle bu yıl bayramlarımızı kutluyoruz. Ancak hem Ramazan Bayramı hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmayı artırıcı özellikleriyle millet olarak yaşadığımız acıları dindirmek ve yaraları sarmak açısından da değerlidir.

Ramazan Bayramımızın birlik, beraberlik ve dayanışma duygumuzu artıracağı, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve sükunet dolu güzel günler getirmesi temennisiyle İslam aleminin bayramını tebrik ederim.

23 Nisan’ın değerine değinecek olursak, milletimiz işgalden kurtuluş yolunda direniş güçlerini TBMM çatısı altında örgütlemiş ve Atatürk’ün önderliğinde bu çabası zaferle sonuçlanmıştır. Ulusal egemenliğimizin 103. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu